360° Virtualne šetnje - neprocjenjiv marketinški alat

Jednostavnost i atraktivnost virtualne šetnje
strelica za otvaranje primjera virtualne šetnje apartmana i villaSuvremena informatička tehnologija


Virtualne šetnje u 360° predstavljaju moderni način prezentacije, superiorniji u odnosu na klasičnu fotografiju i video zapis. Uz to pružaju mogućnost integracije istovremeno svih medija (zvuk, slika, video i tekst) za potpuni multimedijalni doživljaj.


 • Intuitivnost virtualne šetnje


  INTUITIVNOST

  Jednostavnost navigacije i visoka interaktivnost virtualnog prikaza!

 • Efikasnost virtualne šetnje


  EFIKASNOST

  Posjetitelji provode mnogo više vremena na web stranici!

 • Mobilnost virtualne šetnje


  MOBILNOST

  Mogućnost online/offline prikaza na mobilnim i desktop uređajima!

 • Inovativnost virtualne šetnje


  INOVATIVNOST

  Otvorenost koda pruža mogućnost razvoja inovacija!

strelica za otvaranje primjera virtualne šetnje apartmana i villa
Efektivni komunikacijski alat


Potpuna transparetnost, interaktivnost i sloboda istraživanja predstavljaju dozu povjerenja i emotivne povezanosti posjetitelja u virtualnom prostoru kojem se kreće, razgledava i istražuje.Virtualne šetnje - Efektivni komunikacijski alat
Besplatna promocija


Svaku realiziranu virtualnu šetnju ugrađujemo na najpopularniju mapu svijeta Google Maps! Naime, 360split internet agencija nudi svim svojim klijentima besplatnu promociju virtualne šetnje na najposjećenijoj mapi svijeta 24h na dan / 365 dana u godini!!!
*Ovo je interaktivna fotografija. Koristite pokazivač miša za razgledavanje lokacije iz različitih kuteva.


8 razloga zašto koristiti 360split virtualne šetnje
Prilagođeni dizajn

Svaki projekt iz naše radionice izlazi sa posebno prilagođenim dizajnom korisničkog sučelja. U dogovoru sa klijentom kreiramo prilagođene interaktivne elemente sa ciljem snažne promocije brenda i vizualnog identiteta, što je upravo i naša prednost u odnosu na druge, uvijek novi i svježi dizajn koji ističe iz mase.

Potpuni dinamički opseg

Jedni smo od rijetkih koji koriste naprednu tehniku fotografiranja pomoću multiekspozicijske metode. Mnogi je izbjegavaju zbog zahtjevne post produkcije i vremenski duže obrade. Rezultat su atraktivne, visokorazlučive fotografije koje se odlikuju mnogo širim dinamičkim opsegom od običnih fotografija.

Različitost

Internet je jedinstven medij gdje vladaju posebna pravila, a biti drugačiji na pravi način stvara veliku prednost. Virtualna šetnja još nije standard u internet svijetu, iako bi se to uskoro moglo promijeniti. Iskoristite to saznanje i budite korak ispred konkurencije!

Tehnologija budućnosti

VR tehnologija je trenutno u velikoj ekspanziji zahvaljujući naprednim tehnologijama koje dozvoljavaju razvoj inovacija u ovom sektoru. Google je nedavno predstavio aplikaciju koja omogućava promatranje virtualne stvarnosti preko mobilnih telefona, što je 360split agencija već iskoristila i nadogradila ponudu virtualnim šetnjama kompatibilnim sa VR aplikacijom.

Pozicija na Google tražilici

Proučavanje ponašanja posjetitelja naših virtualnih šetnji pomoću analitičkih alata pokazalo nam je izuzetno visoki postotak zainteresiranosti korisnika i njihovu želju za istraživanjem. Uspoređujući vrijeme koje posjetitelj iskoristi na web stranicama dolazimo do zaključka da prosječni surfer provede 75% vremena unutar interaktivnog prikaza što postaje presudni faktor u njegovoj konačnoj odluci. A osim toga Google tražilica daje prednost stranicama na kojima se posjetitelji duže zadržavaju, te ih nagrađuje boljom pozicijom.

Dostupnost

Kroz zadnjih nekoliko godina na globalnoj razini prisutna je snažna promjena fokusa na mobilne uređaje kao sredstva za marketing i promociju, što u našem slučaju zahtjeva prilagodbu vizualnog sadržaja na različite mobilne platforme kako bi osigurali pokrivanje što većeg broja potencijalnih korisnika. 360split već neko vrijeme u svojoj ponudi ima iOS i Android HTML5 virtualne šetnje prilagođene mobilnim uređajima za maksimalni doseg publike.

Vizualna atraktivnost

Intuitivna i jednostavna navigacija, te atraktivne, kristalno čiste i vibrantne fotografije naših virtualnih šetnji dodatno doprinose većem broju posjeta i zainteresiranosti korisnika, što ima za posljedicu bolju viralnost i poziciju na internet tražilicama. Pritom, dobro osmišljena i reprezentativna virtualna šetnja može potpuno zamjeniti prodajnu osobu u svakom trenutku 24h na dan!

Zaokružena priča

Pored svih dobrih razloga za postavljanje virtualne šetnje na web stranicu bitno je naglasiti koliko je ključna kvalitetna izvedba virtualne šetnje od samog početka. Zato smo tu mi da Vam pomognemo našim iskustvom i savjetima, te predložimo najoptimalnije rješenje. Virtualnom šetnjom možete ispričati cijelu priču o vašoj usluzi, proizvodu ili objektu maksimalno informirajući zainteresiranog posjetitelja vizualnim i interaktivnim putem prikazujući mu sve ono što je važno za njega.