Izrada pametnih web stranica za male i velike klijente


Zašto izrada pametne web stranice ?Ako želite ciljano privući željene posjetitelje i uvjeriti ih da baš Vas kontaktiraju, odgovor leži u pametno osmišljenoj strategiji koja povezuje sve faze izrade web stranice u jednu cjelinu koja samostalno funkcionira kao moćan marketinški stroj.

Uspješna izrada pametne web stranice usko je povezana sa marketinškim planom strategije koji se temelji na fokusiranju ključnih elemenata Vašeg poslovanja sa ciljem ukupnog povećanja posjetitelja stranice, te zadobivanja povjerenja i usmjeravanja korisnika prema konverziji usluge.


Drugim riječima, web stranica koja zna kako se privlače korisnici !


Izrada web stranica sa pametnim dizajnom

4 temelja dizajna na kojem se zasniva naša izrada pametnih web 
				stranica


  • MODERAN I PROFESIONALAN IZGLED - Dizajn mora biti izveden profesionalno i moderno, prvi utisak je jako bitan !
  • JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA - Korisnici moraju jednostavno i brzo doći do informacije, posebno oni koji su prvi put na stranici !
  • OPTIMIZACIJA ZA CILJNE SKUPINE - Ako web stranica nije kvalitetno optimizirana, zainteresirani neće dobiti priliku da je pronađu !
  • RELEVANTAN I KORISTAN SADRŽAJ - Sadržaj koji privlači pozornost, stvara interes, izaziva reakciju i potiče na djelovanje !
Atraktivan web dizajn je cool, ali...Svrha web stranice nije samo lijepo izgledati, već pametno iskoristiti online prostor !

Internet stranica može izgledati super moderno, ali i dalje ne davati rezultate koje očekujemo. Atraktivni dizajn je veliki plus, ali sam za sebe ne garantira povratak investicije jer ne nudi kompletan proizvod !


Naše metode za izradu internet stranice kao uspješnog alata za poslovanje


  • Web stranice kreiramo na takav način da posjetitelju pruže dodatnu vrijednost kroz relevantne informacije, te brzu i jednostavnu navigaciju, jer potencijalni klijent lako odustane od daljnjeg istraživanja ukoliko ne može u kratkom roku doći do željene informacije.

  • Posebnu pažnju pri izradi web stranice pridajemo optimizaciji sadržaja prema ciljnoj skupini jer u suprotnom potencijalni posjetitelj neće uopće dobiti priliku da Vas pronađe, pa postojanje same stranice gubi smisao i postaje nepotreban trošak.

  • Kod izrade svake internet stranice posebno vodimo računa kome su namijenjene, te se prema njihovim potrebama prilagođavamo i u tom smjeru ih pretstavljamo potencijalnim gostima, što web stranicu čini efektnijom i učinkovitijom.

  • S obzirom na globalni porast mobilnog web prometa od čak 160% u zadnjih nekoliko godina, samo za naše klijente radimo respozivni web dizajn prilagođen za pregled sadržaja koristeći bilo koji pametni telefon ili tablet na udoban, fleksibilan i pregledan način.

  • .... Još je mnogo skrivenih alata koji Vam mogu osvježiti internet poslovanje i dovesti nove klijente kroz naš sustav izrade!